zaterdag 24 december 2011

Fijne feestdagen en alle goeds in 2012


Vrijdagochtend weer opnieuw in Raalte wezen bloed prikken.
Alle bloedwaardes stijgen wel, maar wel met een slakkengangetje.
Op het moment zijn de trombo's het belangrijkste om de kuur door te laten gaan en deze zijn nu gestegen tot 33.
Volgende week donderdag weer bloed prikken in Deventer en dan gelijk voor controle naar de kinderarts en dan hopen dat het beenmerg meer hersteld is.

Dit jaar slaan we de kerstkaartjes maar over, maar we willen toch iedereen via het blog fijne feestdagen wensen en dat het nieuwe jaar iedereen alle kracht geeft om te vechten tegen alle tegenslagen en oneerlijkheden die je in het leven tegen komt.

Verder willen we het bestuur van de stichting Dappere Thijn ook bedanken voor................ALLES!!! Woorden schieten dan gewoon te kort.

Lieve groet van alle Blommetjes.

4 opmerkingen:

 1. Lieve Blommetjes,

  Wij "vechten" met jullie mee en hopen en bidden om kracht om te vechten tegen alle tegenslagen en oneerlijkheden die wij allemaal in ons leven tegen komen. Maar in het bezonder vragen wij om kracht voor jullie zoon DAPPERE THIJN.

  Op deze eerste kerstdag wil ik van mijn kant, jullie alle warmte en goedheid en liefde en de fijne sfeer die met de kerst voelbaar kan zijn , symbolisch aan jullie schenken, om moed en hoop en kracht te blijven houden in deze dagen, maar ook in de tijd die nog voor jullie ligt.
  En Thijn je bent écht net zoals Lauri en Jaron
  en net zo als je vader en moeder Uniek omdat jullie samen een eenheid vormen en alles samen dragen.
  Lieve mensen, laat Onze Lieve Heer een beschermengel zijn voor jullie hele gezin om alles wat jullie mee- doormaken draaglijk te laten zijn .
  Fijne kerstdagen en een gezond en gelukkig liefdevol 2012 voor jullie allemaal!

  Mvg en liefs van mij Jo

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lieve fam.Blom.Als alles goed gaat en doorgaat,zien we elkaar misschien de eerste tijd niet in Groningen.Maar we volgen jullie op deze site,en we willen jullie alle goeds toewensen!We denken vaak aan jullie en zien elkaar vast weer.Heel veel sterkte voor allen. Hartelijke groeten van Julian,Ruben,Michiel,Hans en Inet Lukas

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lieve familie Blom,

  Wat doen jullie het goed samen. Gelukkig voor Thijn heeft hij ouders, een broer en zus, maar ook veel andere mensen om hem heen die hem liefdevol en met veel warmte omringen.
  We wensen jullie heel veel kracht en alle goeds voor 2012 !!! In gedachten zijn we bij jullie.

  Hsrtelijke groetjes van Frank, Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag lieve familie,

  Wat een mega heftig jaar hebben jullie achter de rug. We hopen en bidden voor jullie dat in 2012 de neuoblastoom uitgeschakeld wordt, en dat er weer rust in jullie leven zal komen. We blijven ons verbonden voelen met jullie.

  m.v.g.
  Fam. Kroes

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.