woensdag 21 december 2011

De bloedplaatjes gaan maar langzaam omhoog

Gisteren opnieuw bloed geprikt in Raalte en tegen 16.30 kregen we bericht van onze oncoloog dat de bloedplaatjes maar langzaam stijgen. Het was nu 26 en a.s vrijdag voor de kerstdagen wordt er weer opnieuw geprikt in Raalte.

Thijn is zelf nog steeds goed te pas (al is hij natuurlijk niet helemaal pijnvrij) en heeft het de afgelopen dagen druk gehad. Het begon op zaterdag, toen heeft hij alvast zijn kinderfeestje gevierd samen met twee vriendjes Sven en Millo (op nieuwjaarsdag wordt Thijn 7 jaar) en we zijn toen naar dolle pret in Almelo geweest en ze hebben toen met z'n allen ook dolle pret gehad.
Zondagmiddag hebben we het kerstkransje in Haarle nog gelopen en Thijn heeft toen ook nog 1.5 kilometer gelopen.

Maandagavond kwamen er een aantal mensen van de werkgroep van de gala avond bij ons thuis en boden ons het mooie schilderij aan wat Maureen Knobben voor de veiling had geschilderd. Het schilderij is geschilderd in Thijn's lievelingskleuren en is geïnspireerd op een grote, inmiddels vervulde wens van Thijn om in een luchtballon te gaan. Degene die het schilderij had gekocht heeft het weer aangeboden aan Thijn en Maureen maakt voor degene weer een nieuw schilderij. Zeer bijzonder! Ook Leo Kemper heeft een van zijn schilderijtjes van "hand in hand met dappere Thijn", aan Thijn aangeboden.
Het was zo wie zo een erg bijzondere avond, al waren we er zelf niet bij, maar van horen zeggen heeft iedereen een mooie avond gehad en er een goed gevoel aan over gehouden. De dames van het eerste van de handbal hadden de bediening voor hun rekening genomen en waren vooraf gekapt door personeel van" Het Schaartje".


Vandaag was Thijn zo goed te pas dat hij mee heeft gedaan met schoolzwemmen (vanaf half februari heeft hij geen zwemles meer gehad) De neussonde even goed afgeplakt en dat ging super. Hij had het geluk dat het nu net voor de kerstvakantie was want ze mochten nu een hele poos in het water spelen en het was geweldig om te zien hoe Thijn genoot.


Groetjes Ferdi en Jorita.

1 opmerking:

  1. Hallo familie
    Wat heerlijk om te lezen dat Thijn lekker geniet. Wij wensen jullie fijne dagen met elkaar en een goed 2012.

    groetjes Sandra Bastiaans (jimmy)

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.