donderdag 1 december 2011

Deze week verschillende controle afspraken

Maandag zijn we eerst voor controle naar het Deventer ziekenhuis geweest, en zoals we al verwacht hadden moest Thijn er een zakje bloed bij hebben. En ook de witte bloedlichaampjes beginnen weer wat te dalen, dus zijn we weer begonnen met de neupogen injecties.

Donderdag voor controle naar Groningen. Om 8.15 uur waren we vertrokken met de taxi en na gigantisch te zijn omgereden en omdat er een flinke file was waren we om 11.00 uur pas over, te laat dus voor de controle afspraak.Wel gauw eerst even de vap aangeprikt zodat ze bloed af konden nemen en toen eerst maar naar de nucleaire geneeskunde voor de voorbereiding op de scan van morgen (waar we ook een afspraak hadden) en daarna terug naar de afdeling voor de controle afspraak. (gelukkig deden ze hier niet moeilijk over)
De bloedplaatjes bleken nu ook nog verder te zijn gedaald t.o.v. maandag en toen waren ze ook al aan de lage kant maar nu was de waarde 2, dus ook weer blijven op de poli voor een transfusie van de bloedplaatjes. Hij had ook behoorlijk veel blauwe plekken op zijn benen, maar dat kon dus ook wel kloppen.

Morgen dus weer naar Groningen voor de mibg-scan. En ondanks dat Thijn zich redelijk goed voelt, hij is zelfs al een uurtje naar school geweest, blijft het telkens weer spannend wat hier de uitslag weer van zal zijn en heb je er weer slapeloze nachten van.

De Goed Heilig Man heeft de afgelopen dagen goed aan Thijn gedacht.
In het ziekenhuis natuurlijk al, maar ook is Sinterklaas gisteren vanuit de bibliotheek waar hij kwam voor alle kinderen van Haarle nadien bij ons thuis geweest en dat was natuurlijk een complete verrassing. Ook Nick en Luke hebben een schoentje vorige week voor Thijn gezet en ook hier was de Sint niet vergeten om er wat in te doen.
En morgenavond pakjesavond..............alleen nog even een vlag ophangen. (dit moet als je het sinterklaasjournaal een beetje volgt)

Groetjes Ferdi en Jorita

2 opmerkingen:

  1. Hopelijk krijgen jullie een goede uitslag van de scan..we duimen voor jullie!

    liefs liane en rob

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve allemaal, wij denken aan jullie en hopen op een goede uitslag a.s. vrijdag. Het kaarsje brandt.Wij vinden het mooi om, ondanks alles, toch altijd weer iets van humor te lezen op de site, zo ongelofelijk knap!!
    Lieve groet Theo, Elly de meiden en Niels

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.