donderdag 15 december 2011

De hele week naar school geweest

Thijn is erg goed te pas en als het lukt gaat hij voor de middag en na de middag een poosje naar school. En als het even kan spreekt hij ook met vriendjes af om na school mee te spelen.

Vandaag voor controle en bloedprikken naar het Deventer ziekenhuis geweest.
De leuco's waren goed, maar het HB was wel te laag, dus Thijn moet er nog weer bloed bij krijgen. Maar het duurde ongeveer 3 uur voor het (bestraalde) bloed er was, dus hebben we besloten om de bloedtransfusie morgenvroeg door te laten gaan, zodat ze dan gelijk kunnen beginnen als we aankomen.
De trombo's waren: 21,de week ervoor was dit nog 12 en het moet minimaal 50 zijn om een chemo kuur door te kunnen laten gaan.
Dinsdag opnieuw bloedprikken in Raalte, want dan hoeft Thijn niet door een arts gezien te worden en hopelijk zijn de bloedwaardes dan nog meer gestegen.
.
Afgelopen zaterdag hebben we de wedstrijd Twente-NEC bijgewoond in de skybox. Dit had Thijn en ons hele gezin aangeboden gekregen en iedereen heeft hier erg van genoten.
De voorzitter, Joop Munsterman hebben we verschillende keren gesproken en nadien ook nog:
Sander Boschker, Nicky Kuipers, Youri Muder, Alfred Schreuder, Co Adriaanse en Alex Pastoor.
Thijn kon je alles wijs maken wie wie was, maar Jaron kende natuurlijk iedereen en vond het reuze leuk hoewel het natuurlijk wel de concurent van Ajax is, maar Jaron was die avond toch wel stiekem voor Twente. (en die heeft ook gewonnen met 2-0)

'sAvonds was er een Dance Classics in het dorpshuis, waarvan de opbrengst naar de stichting Dappere Thijn ging. Er werd toen ook een t-shirt van Racoon geveild. Racoon is ambassadeur van de stichting Jayden een jongetje wat ook door de ziekte neuroblastoom is getroffen. Onlangs hebben ze hier een nummer voor en over uitgebracht nl.: Don't give up the fight. Het is een erg mooi en ontroerend lied vandaar dat ik 'm ook op de site heb gezet.

Lieve groet Ferdi en Jorita

7 opmerkingen:

 1. Hey familie,

  Fijn om weer een wat positiever berichtje te kunnen lezen. Het zegt ook veel over de flexibiliteit die jullie hebben om weer om te gaan met de nieuwe situatie.

  Zet hem op Thijn!!!!

  groetjes,
  fam. Kroes

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoorde vanochtend op weg naar het werk het liedje van Racoon. Inderdaad zo op de vroege ochtend een ontroerend lied. Met Thijn in m'n gedachten moest er wel even een brok in de keel weg geslikt worden. Veel bewondering voor jullie dappere kereltje en jullie allemaal.

  gr tonnie

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een belevenis om zomaar met Joop Munsterman op de foto te mogen, of niet Thijn?
  Fijn ook om te lezen Thijn, dat je even weer naar school kon en dat je zin hebt om met vriendjes te spelen.
  Je bent een kanjer Thijn. We wensen je veel succes met alles en natuurlijk je ouders en broer en zus ook.

  lieve groetjes van Frank,Herma, Marieke en Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dag familie Blom, wat fijn om Thijn de afgelopen week op school te zien! En... had ik geweten dat jullie naar FC Twente-NEC gingen, dan had ik even gezwaaid! Ik zat ook in een sky-box iets verder op. Super dat jullie handen mochten schudden van al die toppers.

  Voor de komende periode wens ik jullie alle goeds toe. Ook namens Eddy, Brynn en Robbe.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. van de week hoorde ik het lied ook en het bleef me de hele dag bij..wat een mooi en ontroerend lied.
  Het is een heel toepasselijk lied..dus..Geef niet op!!! En houd moed!!!

  Liefs Liane en Rob

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Dag familie Blom,

  Wat fijn dat Thijn afgelopen week weer op school is geweest. Dat is geweldig nieuws na al die tegenslagen die jullie te verwerken hebben.
  Ik wens jullie heel veel kracht en positief nieuws voor Thijn voor het nieuwe jaar.

  groetjes (juf) Jolande Stynenbosch

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.