maandag 26 september 2011

Dag van de operatie

Vrijdag voor pre-operatief naar Groningen geweest. Eerst werd er bloed geprikt, het hb was verder goed alleen de bloedplaatjes waren te laag voor de operatie maar deze krijgt Thijn maandagochtend voor en tijdens de operatie extra toegediend. En verder was het wachten op de chirurg en de narcotiseur voor een gesprek. De narcotiseur hebben we wel gesproken alleen het gesprek met de chirurg die Thijn gaat opereren aan de tumor in zijn hoofd werd verschoven naar de maandag vóór de operatie, wel hebben we de assistent van de chirurg gesproken.

Zondag om 17.00 moesten we ons melden op M4. Omdat Thijn een neuro-chirurgische operatie ondergaat kan Thijn niet opgenomen worden op ons vertrouwde M2. Het is even wennen daar maar Thijn kon het niet laten om toch ook even langs M2 te gaan waar voor ons weer een aantal bekende mensen lagen en natuurlijk even de zusters gedag zeggen.

Maandagochtend tegen 10.00 uur kwam de chirurg langs om te vertellen hoe ze gaan opereren, hoe groot de snee zal worden en over de mogelijkheden van het het herstel van de schedel.
Tegen 11.00 werden we van de afdeling opgehaald om naar de recovery te gaan Tegen 12.15 is Ferdi met Thijn naar de ok gegaan waar hij de narcose via de vap binnen kreeg en binnen no time was hij  naar dromenland vertrokken.
En nu is het weer de vraag hoe je de tijd door moet komen als hij geopereerd wordt, iedere minuut lijkt dan tien minuten en telkens weer even op je mobieltje kijken of je geen oproep gemist hebt. Want omdat we in het Ronald mc Donald huis zitten krijgen we via de verpleging een telefoontje als we naar Thijn toe mogen op de ic. Want op de ic moet Thijn minimaal één nachtje blijven.
We hebben weer alle beschermengeltjes, gelukssteentjes, boedha beeltje, maria beeldje en gelukspoppetjes meegenomen die we van vele lieve mensen hebben gekregen. Dus als het daaraan moet liggen........

Liefs van Ferdi en Jorita

1 opmerking:

  1. Lieve allemaal,

    Bijna de hele dag hebben er 2 kaarsjes gebrand hier voor Thijn..hopelijk heeft Thijn de operatie goed doorstaan en gaat het ook met jullie naar omstandigheden goed..wat naar is het wachten in onzekerheid..veel sterkte samen.
    we hopen maar dat we snel lezen dat Thijn weer snel wat opknapt en spoedig hersteld!

    Veel liefs Rob en Liane

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.