vrijdag 5 augustus 2011

Voor controle naar Groningen

Gisteren weer voor controle naar het UMCG geweest.
Aangegeven dat Thijn nog wel regelmatig last heeft van zijn buik en enkele keren per dag moet overgeven. Verder waren zijn bloedwaardes ook nog niet goed maar dat is bekend zo vlak na een kuur. Maar Thijn z'n hb en de trombo's waren wel heel erg laag dus Thijn moest nog weer een bloedtransfusie ondergaan.
Maar aangezien we na de controle in Groningen Laurie en Jaron op wouden halen vanaf hun vakantie plek uit Duitsland (net over de grens) heb ik gevraagt of de bloedtransfusie niet de volgende dag in Deventer kon. Na enig overleg over en weer bleek dit mogelijk te zijn.
Dus vandaag hadden we een dagje Deventer ziekenhuis. Bij aankomst werd eerst de vap aangeprikt. De zakjes bloed lagen al klaar maar eerst moest er nog een kruisproef gedaan worden. Het bloed van Thijn wordt dan vermengd met het donorbloed. Als er dan geen klontering optreedt kan de transfusie plaatsvinden. Hier gaat nog wel enige tijd overheen. Al met al is het dus een erg lange zit dus Ferdi en ik hebben elkaar vanmiddag afgewisselt. In totaal kreeg Thijn 2 zakjes bloed + een zakje bloedplaatjes.

Officieel hebben we nog geen datum wanneer de operatie van de buik nu plaats vindt. Mondeling hebben ze wel wat toegezegt maar dat was nog niet definitief.
Dus maandag maar even er achteraan bellen, want er moet dan voor thuis nog wel het een en ander geregelt worden.

                                   


Ondanks dat Ferdi en ik vele dagen in het ziekenhuis zijn  en we verder niet op vakantie gaan zorgen vele lieve mensen om ons heen dat Laurie en Jaron toch ook een leuke vakantie hebben.
Zo is Laurie 2 dagen bij Daimy en Nicol op de camping geweest en gaat nog enkele dagen naar Sanne toe op de camping. Ook Jaron gaat enkele dagen naar de camping waar Bram en Frank zitten en er zal dan wel volop gevoetbalt worden.
Samen zijn Laurie en Jaron nog 4 dagen bij Martin, Ilona, Nick en Luke op het vakantie adres in Duitsland geweest.


Groeten Ferdi en Jorita.

3 opmerkingen:

 1. Hoi Allemaal
  We vonden het hartstikke leuk dat jullie donderdag nog even bij ons kwamen. Hopelijk voel je je na de bloeedtransfusie weer iets beter.En bedenk maar even wat van leuks we nog gaan doen straks na de operatie.Want dat gaan we zeker weten doen.

  Groetjes Martin, Ilona ,Nick, en Luke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hallo blommetjes

  We gaan morgen een weekje op vakantie. Kunnen dus niet zo goed de blog lezen. Succes als de operatie datum bekend is. We denken zo wie zo elke dag aan jullie en zullen dan gewoon elke dag duimen voor een goede operatie. toi toi toi Thijn, zet hem op!!!

  gr de duteweerdjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hallo Thijn,

  Het is jammer dat je niet op vakantie kan gaan.Maar je gaat mischien ook wel hele gezellige dingen doen als je geopereerd bent en je weer wat beter voelt!Dat is ook erg leuk zeg!
  Wij gaan ook niet op vakantie maar dat vind ik nooit erg,want wij hebben net als jullie heel veel dieren!
  Dat vind ik ook erg leuk!!
  Ik wens je een hele goede operatie.

  Groetjes van Julie

  BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.