zaterdag 26 december 2015

Auto

Lieve Thijn,

Wat moet ik toch schrijven? Hoeveel ik je mis? Dat het houden van jou alleen maar meer wordt? Dat ik ontzettende heimwee naar je heb? Je bent niet zomaar even op vakantie, even voor een half jaartje weg, nee ik kan je nooit meer in je armen sluiten al bijna 3 jaar niet meer.

Je 11e verjaardag is weer in aantocht, heb er echt weer buikpijn van, een ontzettende rotdag: nieuwjaarsdag.... iedereen heeft zoveel goede voornemens en wensen die ze willen laten uitkomen. Mijn grootste wens komt nooit meer uit, wel wens ik dat het goed mag gaan met ons gezin, met mijn lieve kinderen Laurie en Jaron, dat ze goed in hun vel mogen zitten, dat ze vrienden en vriendinnen om zich heen mogen hebben, dat ze zich veilig voelen. Dat zijn dan van die kleine geluksmomentjes die je hoopt te ervaren op die momenten en ik kan alleen maar wensen dat we het aankomende jaar heel veel van die geluksmomentjes mogen ervaren als gezin.

Sinterklaas is weer voorbij en ook Kerstmis is weer bijna achter de rug. Maar het grootste gemis is vaak op de gewone dagen, maar ook op de zondagen, als ik alleen ben, als ik in de auto zit...
Sinds kort op zoek naar een andere auto, het is echt nodig, eigenlijk al wel een jaar eerder. Maar wat kon ik slecht afscheid nemen van mijn oude auto, zo moeilijk uit te leggen aan anderen vooral als je mijn auto ziet haha. Maar wat heb ik daar vele uren in doorgebracht samen met Thijn bij me voorin en wat hebben we samen veel gepraat en gezongen in de auto en dan voornamelijk liedjes van Racoon waar hij dan zijn eigen teksten op bedacht en natuurlijk de vele cd-tjes van Ernst en Bobbie. Meestal wilde hij dan de teksten van Bobbie zingen en dan was ik Ernst, het was maar goed dat anderen ons niet konden horen in de auto want om te zeggen dat het  nou zo mooi was....
Maar de laatste tijd heb ik er wel naar toe geleefd met de gedachten dat het nu toch wel echt tijd werd om de auto in te ruilen. En zal straks blij zijn als ik een andere auto heb.

Liefs Ferdi, Jorita, Laurie en Jaron
Iedereen prettige feestdagen en voor degene die nog vrij hebben een fijne vakantie!


Dit prachtig stukje kunstwerk werd er voor de verjaardag van Thijn op zijn grafje gezet door alle klasgenootjes. Op vrijdagmiddag om 12.00 uur hadden zijn klasgenootjes kerstvakantie maar toch eerst met de hele groep naar Thijn.... en véle  ouders waren er ook bij. Zo blij met die verbondenheid, hij zal altijd deel uitmaken van de groep..... zo ook het berichtje dat we kregen dat een klasgenootje van Thijn een foto van Thijn in de kerstboom had hangen... zo lief!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.