vrijdag 16 mei 2014

Renesse

In de meivakantie zijn we een weekje weg geweest naar Renesse via de stichting Gaandeweg.
Het was de eerste keer dat we weer op vakantie gingen met alleen ons eigen gezinnetje.
Het was goed dat we alleen op ons zelf aangewezen waren, maar het was ook moeilijk en de lege plek was erg nadrukkelijk aanwezig. Op zaterdag gelijk al zagen we een optreden in Middelburg van Ernst en Bobbie, Thijn zijn grote idolen. Daarna gourmetten wat hij altijd zo graag deed en tenslotte naar het strand en dan keihard de bult affietsen. Overal was hij altijd voor te porren en zijn enthousiasme werkte altijd uitstekend bij ons allemaal.
Maar we hebben ook genoten met ons viertjes, uitjes gemaakt, spelletjes gespeeld en Thijn was er gewoon bij..... wat souvenirtjes meegenomen voor bij zijn grafje en 's avonds in het huisje brandde er altijd een kaarsje bij zijn foto.

Ook hebben we de verjaardag van Jaron gevierd en heeft Jaron het Vormsel gedaan, allemaal activiteiten waarbij Thijn aanwezig had moeten zijn.
Soms kun je het niet bevatten dat alles maar gewoon doorgaat, iedereen is druk, maakt zich druk om het weer, en kleine problemen lijken voor anderen enorm grote problemen. Maar waarschijnlijk staan we zelf nu anders in het leven en lijken veel dingen niet zo belangrijk en andere dingen hebben juist meer waarde gekregen.

De tulpen van de bloembollenactie die de stichting twee jaar geleden hebben georganiseerd komen af en toe ook weer op. En iedere keer als je in de buurt rond kijkt en je ziet tulpen in de tuin, denk je van zullen ze nog van Thijn zijn?
Ook hebben we in Thijn zijn eigen tuintje bij huis zaadjes gezaaid, zaadjes die we kregen van een vriendin toen Thijn een jaar overleden was, zaadjes die in Laurie zijn troostdoosje zaten en zaadjes die we van een moeder van een lotgenootje hebben gekregen. En laat het nu maar regenen van boven lieve Thijn, dat het maar een mooie bloemenzee mag worden en dat je er heerlijk van kunt genieten!

Lieve groet van Ferdi, Jorita, Laurie en Jaron


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat hier je reactie achter.