zondag 5 juni 2011

Onverwacht eerder naar huis

Donderdagochtend zijn Ferdi, Laurie en Jaron naar het ziekenhuis gekomen.
's Middags ben ik met de kinderen even weg geweest zodat Thijn de nodige rust kreeg. 's Avonds bleef Ferdi bij Thijn slapen en ben ik met Laurie en Jaron in het NH hotel (hier kun je een kamer via het ziekenhuis voor een lager tarief regelen) blijven slapen zodat we de volgende dag ook nog met z'n allen bij elkaar waren.
Met de middag ben ik met de kinderen weer richting huis gegaan en is Ferdi in Groningen gebleven.

Gisteren kregen we te horen dat Thijn vandaag naar huis mocht.
De kuur zelf duurde net als de eerste kuur 4 dagen maar toen moest er nog 48 uur nagespoeld worden terwijl nu bij deze kuur tijdens de chemo's door meer gespoeld is.
Dus hij is vandaag thuis gekomen al hoewel hij zich niet echt lekker voelt. Thijn heeft nog veel last van zijn buik/darmen en moet met enige regelmaat overgeven.

We houden het goed in de gaten hoe het met zijn temperatuur gaat en zijn algehele toestand zodat als het minder gaat we gelijk terug kunnen naar het ziekenhuis. (de koffer is bij voorbaat alvast ingepakt)

Groetjes Ferdi en Jorita.

6 opmerkingen:

  1. hallo thijn fijn dat je thuis bent.
    hoe gaat het met de kippen?
    groetjes van devin.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Thijn,

    Wat super fijn dat je lekker naar huis mocht! We hopen dat je je ook snel weer beter gaat voelen!

    Dikke kus en knuffel van groep 2

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lieve Thijn,

    Het derde balonnetje mag opgeblazen
    worden Thijn !! Het is fijn om te horen, dat je
    thuis bent samen bij Lauri en Jaron, bij papa
    en mama. Ik hoop dat jij je snel wat beter gaat voelen. Al die berichtjes zo goed om te lezen.
    Schrijven papa en mama ook wel eens jouw woordjes uit jouw mond naar je vriendjes en viendinnetjes, over hoe het met de kippen gaat
    eigenlijk niet uit wat je wil zeggen tegen je vriendjes, het is fijn, ook al ben je 6 als ik het goed heb, om dingen te vertellen aan jouw kinderen van jouw klas en jouw juf bijvoorbeeld waar jij zelf over wil praten of vragen aan je vriendjes. Bijvoorbeeld over jullie mooie kippen, misschien kunnen ze mooie kippen voor jou tekenen of mooie rode aarbeien of een mooie tekening over de kermis maken ...
    Misschien kan je dan samen met Lauri en Jaron een heel mooi boekje maken
    en met behulp van jouw juf en je klasgenootjes , de lieve zusters uit het ziekenhuisdie je helpen in het ziekenhuis en met papa en mama en als je je even niet zo lekker voelt kan iemand je helpen in jouw mooie boekje te kijken naar de mooie tekeningen en de lieve verhaaltjes die ze voor jou schrijven. Dan denk jij, al is het maar voor heel eventjes, misschien niet aan dat jij ziek bent...maar geniet toch je van de mooie kleuren van de aardbeien en van alles wat je op de kermis ziet !!! Lieve Thijn , wij zeggen altijd wanneer we met onze kids een kaarsje aansteken
    het lichtje van het kaarsje is voor alle zieke mensen. De warmte van het kaarsje is als een jasje, die wij om de zieke mensen slaan om ze aan de buitenkant te beschermen en in hun hart te steunen en te beschermen voor alles wat minder fijn en minder prettig is! Lieve Thijn Lauri en Jaron, samen met papa en mama kleuren jullie het leven in, laat jullie kleuren stralen al mooi net als het lichtje van de kaars en jullie kleuren zijn al warm net als het jasje als bescherming. Lieve mensen pas goed op elkaar. Wij denken aan jullie. thijn voor jou een dikke knuffel.Lieve gr. Jo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. groep 6 op weg7 juni 2011 om 12:01

    Hoi Thijn,

    Fijn dat je in ieder geval thuis bent! Wel verveldn dat je zoveel moet overgeven, maar dat gata vast snel over! Is je tand er eigenlijk al uit?

    Dikke knuffel van groep 6 :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hopelijk hebben jullie al uitslag van de scans,en was de uitslag positief.We duimen voor jullie!
    Nu eerst weer een aantal dagen samen thuis dat is fijn.Hopelijk kan Thijn er ook een beetje van genieten en is hij wat beter te pas.
    We zullen vandaag weer een kaarsje branden.
    Houd je taai samen!

    Warme groetjes van Liane en Rob

    BeantwoordenVerwijderen
  6. yorick veldkamp9 juni 2011 om 17:32

    hoi thijn,
    wat leuk dat je weer naar huis mocht

    groeten yorick

    BeantwoordenVerwijderen

Laat hier je reactie achter.